Nu är han arg igen…

Publicerad: 27/03 16:38

Just som vi avslutat den senaste lilla maktkampen  när Indy surat efter att vi lämnat honom i en vecka för att åka till London, så händer något som utlöst en ny odyssé i sureri.
Veterinärbesök.
Indy blev hysterisk bara vi klev in i väntummet. Han började skälla, gnälla och gny.
Först senare insåg jag att han måste komma ihåg det förra besöket då vi tog blodprov för att få ett giltigt EU-pass åt hunden. Boldprov gillade Indy INTE.
Och den här gången skulle veterinären – VE OCH FASA – sätta droppar i hans öga, lysa i det och titta under ögonlocket för att se om han fått en infektion.
Indy protesterade vilt!
Och kissade på veterinärens papperskorg för att markera sitt missnöje.
Men ögat är OK och det ser inte ens infekterat ut, men eftersom han har ett litet utslag så fick vi en ögonsalva som vi ska sätta på två gånger om dagen i en vecka.
Hur nu det ska gå till.
Vi fick knappt droppar i hans ögon när vi var två som höll honom och veterinären droppade in medicinen…
Tror det är dags att gå till lämplig djurbutik och leta efter en munkorg i textil som vi kan använda när medicin ska droppas i ögon och klorna ska klippas.
För att vara en lien Drever är Indy nämligen lite väl stark.
Både fysiskt och mentalt.

Hundkojan

RSSHundkojan

Indy lär Annika Madejska att sitta fint

  • Om Bloggaren

    Annika Madejska är en av 1773 kvinnor som 2005 flyttade från Sverige till Finland. Hon är född och uppvuxen utanför Lund i Skåne och bor numera i Vichtis. Tidigare har Annika haft katter, fåglar och kaniner – aldrig en hund. Indy är en av cirka 255 registrerade drevrar i Finland. Han föddes den 6 februari i Imatra och har 9 syskon. Drever är en jaktras som beskrivs som både självständig och envis med mycket stark jaktinstinkt. Indy ska i framtiden jaga tillsammans med sin husse.
  • Kalender

    mars 2010
    M T O T F L S
    « feb   apr »
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293031  
  • Arkiv

  • Kategorier