Indy tar plats…

Publicerad: 24/07 14:54

Kort rapport från Indys semester:

Han har tuggat sönder minst en kudde för svärmor. Hon har också blivit utsparkad ur sin egen säng eftersom Indy vägrar att sova i sin egen säng…
Så nu sover svärfar i bäddsoffan och svärmor på en madrass på golvet medan Indy väljer och vrakar mellan svärmors madrass och svärfars soffa…
Jag och sambon är inte helt säkra på att de någonsin mer vill vara hundvakter…

2 Comments

 1. Kommentar #1 - Johan: 27/07 10:40

  Det verkar mer och mer som om hunden har blivit boss hos er, den får göra vad den vill och ni anstränger er inte att hålla den i styr, den äär ju sååå gullig!!
  Om ni inte börjar karpa upp er och tämjer den så kan ni få ett verkligt problem med den, eftersom den alddeles tydligt inte hålls i styr. En hund förstår inte bättre: den tar alla chanser att bli chef och kommer att göra vad som dess instinkter säjer. Den kommer alltså förr eller senare att bita någon som inte lyder dess order. Har ni tur är det någon vuxens fötter, har ni otur är det syskonbarnens ansikten. Har själv varit där, grannbarnet har fortfarande ärr på benet….
  Ni måste visa vem som är chef, både ni, era släktingar och vänner och framförallt hunden mår då bättre.


 2. Kommentar #2 - annikamadejska: 12/08 10:03

  Hm jo jag inser på bas av mitt inlägg att det verkar så. Men tro mig, indy får INTE göra som han vill. Svärmor och svärfar har du nog rätt om, men tack och lov är det inte de som uppfostrar hunden. Hemma så är det vi som bestämmer. Inte Indy. Men vi ska ändå gå kurser med honom – för alla behöver lite hjälp, speciellt i början.


RSS feed for comments on this post.

Hundkojan

RSSHundkojan

Indy lär Annika Madejska att sitta fint

 • Om Bloggaren

  Annika Madejska är en av 1773 kvinnor som 2005 flyttade från Sverige till Finland. Hon är född och uppvuxen utanför Lund i Skåne och bor numera i Vichtis. Tidigare har Annika haft katter, fåglar och kaniner – aldrig en hund. Indy är en av cirka 255 registrerade drevrar i Finland. Han föddes den 6 februari i Imatra och har 9 syskon. Drever är en jaktras som beskrivs som både självständig och envis med mycket stark jaktinstinkt. Indy ska i framtiden jaga tillsammans med sin husse.
 • Kalender

  juli 2009
  M T O T F L S
  « jun   aug »
   12345
  6789101112
  13141516171819
  20212223242526
  2728293031  
 • Arkiv

 • Kategorier