Semestern är över

Publicerad: 15/08 15:17

Vardagen är tillbaka efter semestern. Och Indy verkar lättad.
Han är lite sur på mig för att jag varit bortrest så mycket. Efter en gemensam semester med sambon så var jag bara hemma i tre dagar innan jag åkte vidare till USA i 10 dagar och Indy har inte varit sen med att visa sitt missnöje.
Men nu har allt stabiliserat sig.
Jaktsäsongen närmar sig också och indy ska få en hund-gps och få börja känna på kaninjakt. dessutom ska vi gå valpkurs med honom så fort vi hittar en kurs. Någon som har tips på kurser i närheten av Vichtis/Esbo/Helsingfors?

2 Comments

 1. Kommentar #1 - S.B: 21/08 14:42

  Hej och tack för en trevlig blogg!
  Jag gick med min dvärgschnautzer på Rakkaat Haukut valpkurs och vardagslydnadskurs. Jag tyckte båda var jätte bra och lärarna var snälla och tålamodiga. Jag kollade på http://www.rakkaathaukut.fi, en valpkurs börjar 23.9 och en vardagslydnad grundkurs börjar 26.8 och en 23.9. Hoppas det här var till någon hjälp!


 2. Kommentar #2 - annikamadejska: 23/08 19:18

  Tack för tipset! Det är verkligen dags att komma igång på allvar med träningen. Indy har i alla fall verkligen börjat svara på träningen och blir duktigare och duktigare för varje dag! Och han älskar att lära sig nya saker! Träning på kurs vore dock bra för vi bor så pass på landet att det inte finns så mycket andra hundar och störningsmoment. Vi vill ju ha en hund som lyssnar i alla lägen. :) Fastän han är en envis och självständig Drever… ;)


RSS feed for comments on this post.

Hundkojan

RSSHundkojan

Indy lär Annika Madejska att sitta fint

 • Om Bloggaren

  Annika Madejska är en av 1773 kvinnor som 2005 flyttade från Sverige till Finland. Hon är född och uppvuxen utanför Lund i Skåne och bor numera i Vichtis. Tidigare har Annika haft katter, fåglar och kaniner – aldrig en hund. Indy är en av cirka 255 registrerade drevrar i Finland. Han föddes den 6 februari i Imatra och har 9 syskon. Drever är en jaktras som beskrivs som både självständig och envis med mycket stark jaktinstinkt. Indy ska i framtiden jaga tillsammans med sin husse.
 • Kalender

  augusti 2009
  M T O T F L S
  « jul   sep »
   12
  3456789
  10111213141516
  17181920212223
  24252627282930
  31  
 • Arkiv

 • Kategorier