Den som gömmer han har…

Publicerad: 17/08 00:56

Indy är hunden i den tecknade serien som gräver ner sina ben…
För ett tag sedan hittade jag honom grävandes i min stora kruka med rosa kallor (jag är otroligt stolt över att jag fått dem att växa så fint i trädgården!).
När jag tittade närmare förstod jag varför. Tätt intill löken till min vackra växt låg ett litet litet ben som Indy tydligen gömt i krukan innan jag ens hunnit sätta löken.

Och i dag har han ägnat en bra stund åt att täcka över sitt tuggben i soffan med sin filt och ett gäng soffkuddar. Vi fick oss ett gott skratt – det var ungefär som med ett litet barn och att leka tittut. Om benet är under kudden så vet INGEN var det är. :)

Indy har också fått ett gäng riktigt stadiga leksaker. Han är nämligen en ihärdig liten ”tuggare”. En favoritsysselsättning är att ligga intill matte på soffan och tuga för att förstöra. Han går liksom riktig in för det.
Först vrider och vänder han på leksaken tills han hittar den veka punkten. Sedan sätter han tänderna i leksakens mest känsliga del. Och han ger sig inte förrän han tuggat av den bit han bestämt sig för.
Det går med andra ord åt leksaker här i Rauhalantorppa.
Mjukisdjur är en favorit att ha sönder. Det kommer ju ut så mycket härligt vitt fluff!

Vet någon var man kan köpa de där leksakerna som zoo:n köper till tigrar? verkar som om Drevrar och tigrar har en del gemensamt…

Hundkojan

RSSHundkojan

Indy lär Annika Madejska att sitta fint

 • Om Bloggaren

  Annika Madejska är en av 1773 kvinnor som 2005 flyttade från Sverige till Finland. Hon är född och uppvuxen utanför Lund i Skåne och bor numera i Vichtis. Tidigare har Annika haft katter, fåglar och kaniner – aldrig en hund. Indy är en av cirka 255 registrerade drevrar i Finland. Han föddes den 6 februari i Imatra och har 9 syskon. Drever är en jaktras som beskrivs som både självständig och envis med mycket stark jaktinstinkt. Indy ska i framtiden jaga tillsammans med sin husse.
 • Kalender

  augusti 2009
  M T O T F L S
  « jul   sep »
   12
  3456789
  10111213141516
  17181920212223
  24252627282930
  31  
 • Arkiv

 • Kategorier