Nytt försök till premiär

Publicerad: 19/09 18:22

I morgon gör jag och Indy ett nytt försök. Vi ska på en inofficiell utställning i Tusby.
Indys bror kommer också vara med och hans matte Mira ska hjälpa och stötta mig genom alla turer i utställningsringen.
Måste erkänna att trots mina försök att läsa på så blir jag väldigt lätt yr i huvudet av alla rosetter, färger och ritualer i utställningssammanhang.
Att man kan gå vidare har jag förstått men hur det går till verkar faktiskt vara en komplicerad matematisk uträkning som man förmodligen inte lär sig förrän man är antagen till NASAS rymdprogram…
Dessutom har min bok om hur man förbereder sig för utställningar ett helt kapitel om klädsel. Det ÄR verkligen en hel vetenskap det här med att visa sin hund.
Men jag har gett mig katten på att ge det ett ärligt försök. Vem vet? Jag kanske skaffar mig en ny hobby i morgon.

Hundkojan

RSSHundkojan

Indy lär Annika Madejska att sitta fint

 • Om Bloggaren

  Annika Madejska är en av 1773 kvinnor som 2005 flyttade från Sverige till Finland. Hon är född och uppvuxen utanför Lund i Skåne och bor numera i Vichtis. Tidigare har Annika haft katter, fåglar och kaniner – aldrig en hund. Indy är en av cirka 255 registrerade drevrar i Finland. Han föddes den 6 februari i Imatra och har 9 syskon. Drever är en jaktras som beskrivs som både självständig och envis med mycket stark jaktinstinkt. Indy ska i framtiden jaga tillsammans med sin husse.
 • Kalender

  september 2009
  M T O T F L S
  « aug   okt »
   123456
  78910111213
  14151617181920
  21222324252627
  282930  
 • Arkiv

 • Kategorier