Gott nytt år!

Publicerad: 31/12 17:52

Sista dagen på 2009 började Indy med att jaga med husse. Tyvärr blev det inte så lyckat eftersom Indy verkade besvärad av all snö och mest höll sig intill husse. Men en rejäl motionsrunda i skogen blev det i alla fall. :)
Sedan har han mest hängt framför den öppna spisen och gottat sig i värmen.

Här ute på landet har vi dessutom inte besvärats alls av raketer och smällare så här långt, men trots att Indy är jakthund och inte borde vara rädd för smällandet så är det hans första nyår och det kommer vara saker som far upp i luften och smäller och blinkar. Därför tänkte vi helt enkelt stanna hemma och äta en god middag och se till att Indy känner sig trygg och har sällskap.
Jag hoppas att ni slipper allt för mycket obehag av smällarna och fyrverkerierna. Och att ni som gärna skjuter av lite pjäser tänker på att begränsa det så mycket som möjligt så att våra husdjur slipper lida av vårat traditionella firande.

Indy och jag önskar er alla allt gott och hoppas att 2010 blir ett riktigt bra år för er! Vi hörs nästa år!

Hundkojan

RSSHundkojan

Indy lär Annika Madejska att sitta fint

 • Om Bloggaren

  Annika Madejska är en av 1773 kvinnor som 2005 flyttade från Sverige till Finland. Hon är född och uppvuxen utanför Lund i Skåne och bor numera i Vichtis. Tidigare har Annika haft katter, fåglar och kaniner – aldrig en hund. Indy är en av cirka 255 registrerade drevrar i Finland. Han föddes den 6 februari i Imatra och har 9 syskon. Drever är en jaktras som beskrivs som både självständig och envis med mycket stark jaktinstinkt. Indy ska i framtiden jaga tillsammans med sin husse.
 • Kalender

  december 2009
  M T O T F L S
  « Nov   jan »
   123456
  78910111213
  14151617181920
  21222324252627
  28293031  
 • Arkiv

 • Kategorier