Tyck inte synd om mig

Publicerad: 19/02 12:04

Dagar som denna, när snön yr och plogarna inte hunnit med att röja drivorna ur vägen, noterar jag en viss belåtenhet hos alla bilförare som passerar mig och Indy på morgonpromenaden.
De har ett uttryck av lättnad i ansiktet – vilken tur att jag inte måste vara ute i det här vädret med en hund!
Men tyck inte synd om mig och tro inte att jag förbannar min belägenhet.
I början när jag var ovan så avskydde jag morgonpromenaden med hunden. Nu älskar jag den!
Det kan bero på att Indy numera sover till tio på morgonen – men jag har också vant mig och lärt mig att njuta av en stund för mig själv.
Även dagar som denna – när det är tungt att gå i snön, glasögonen immar igen, snoret rinner under näsan och det känns som om jag för stunden har fler gener gemensamt med en snögubbe än mina föräldrar.
Kanske inte så värdigt – men väldigt trevligt.
Så tack Indy för att du drar ut mig i ovädret! Det är ett sant nöje!

Indy och jag ute i snöyran en söndag morgon.

1 kommentar

 1. Kommentar #1 - Maria: 19/02 12:36

  Så sant, Annika!


RSS feed for comments on this post.

Hundkojan

RSSHundkojan

Indy lär Annika Madejska att sitta fint

 • Om Bloggaren

  Annika Madejska är en av 1773 kvinnor som 2005 flyttade från Sverige till Finland. Hon är född och uppvuxen utanför Lund i Skåne och bor numera i Vichtis. Tidigare har Annika haft katter, fåglar och kaniner – aldrig en hund. Indy är en av cirka 255 registrerade drevrar i Finland. Han föddes den 6 februari i Imatra och har 9 syskon. Drever är en jaktras som beskrivs som både självständig och envis med mycket stark jaktinstinkt. Indy ska i framtiden jaga tillsammans med sin husse.
 • Kalender

  februari 2012
  M T O T F L S
  « jan   mar »
   12345
  6789101112
  13141516171819
  20212223242526
  272829  
 • Arkiv

 • Kategorier